Сър Ричард Брансън за първи път в България

На 19.05.2017г., британският бизнесмен Сър Ричард Чарлз Никълсън Брансън стъпи за първи път на Българска земя, за да изнесе публична лекция в София. Той е известен като собственик на конгломерата от компании ''Върджин груп'' наброяващ около 400 компании. Сред най-успешните му бизнес начинания са звукозаписната компания ''Върджин рекърдс'', авиокомпанията ''Върджин Атлантик Еъруейс'', ''Върджин Мобайл'' и ''Върджин Интерактив''. Най-новото начинание с което се захваща Брансън е ''Върджин Галактик'', която срещу достъпни суми предлага пътешествия в космоса (цената е около 200 000 щатски долара). Сър Брансън е известен още и с многобройните си полети с балон, с които поставя световни рекорди за най-бързо прекосяване на Атлантическия и Тихия океан.

Малко преди края на лекцията, вдигнахме топловъздушен балон като изненада за сър Ричард. След приключване на лекцията, Пламен Мирянов съобщава пред цялата зала 1 на НДК, че отпред е позициониран топловъздушен балон, и покани бизнесмена на полет. След като чува това, с широка усмивка на лицето, Брансън се запътва към изхода. Вървеше към балона с бързи крачки, следван от стотици хора; площада пред НДК се изпълни. Брансън се качи при нас в коша на балона и веднага пое управлението.

Впечатленията ни за него са, че е един невероятно земен и усмихнат човек, изпълнен с позитивизъм. За нас беше удоволствие да се запознаем с велик човек като него и да бъдем заедно в един балон. :)

Адреналин Върджин Галактик България :)


Последно от събития

Бънджи скокове през уикенда.

Здравейте, приятели :)   На 10 и 11 юни, ще се забавляваме като поскачаме от Аспарухов мост. Всички желаещи могат да заявят участие като напишат съобщение в стра...

Прочети още

Бънджи скокове - Аспарухов мост - 28 май от 11 до 14 часа

На 28 май ще има лудории на моста :), Варна, между 11 и 14 часа. 

Прочети още

Панорамни издигания- Пловдив 21май

Събитието панорамни издигания с топловъздушен балон, планирано за 21.05(неделя) в гр.Пловдив, се отлага заради неподходящи метеорологични условия. Ваучерите ще са валидни з...

Прочети още

Секция банери