Условия за поръчка, плащане и доставка

Този уеб страница (www.adrenalin.bg) е администрирана от "Адреналин" ООД (познато също като Клуб Адреналин) с адрес на регистрация и адрес за кореспонденция гр. Варна, ул. Радко Димитриев 35 и офис в гр.Варна, ул. Батак 7,  регистрирана в Търговския Регистър и Агенция по вписванията с ЕИК 148056052, телефон: 052/606605.

Използването на този сайт означава приемане на Общите условия изброени по-долу, както и приложимите закони.
Общите условия  се прилагат и за всички продажби на стоки и услуги от Aдреналин ООД, чрез електронният магазин www.adrenalin.bg

Общите условия могат да бъдат променяни от Aдреналин  ООД по всяко време едностранно, без да се уведомява за това потребителя. Промените влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители.

МОЛЯ, ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!

"Адреналин" ООД, като създател и собственик на сайта www.adrenalin.bg Ви дава право да зареждате и разглеждате всички публикувани материали, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. 
Не се разрешава променяне, копиране, публично разпространяване или раздаване с обществена или търговска цел на текстове, снимки и др. материали публикувани в този сайт, без изричното писмено съгласие на собственика Адреналин ООД. 
Материалите в този сайт са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.


НАЧИНИ НА ПОКУПКА
 
Поръчки за купуване на стока или услуга във вид на ваучер от сайта adrenalin.bg могат да се правят онлайн  или чрез директно закупуване от офиса ни.

1. Онлайн поръчки - този вариант е възможен, ако потребителят има регистрация в сайта adrenalin.bg. Регистрираният потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.
2. Закупуване от офиса - може да закупите предлаганите от нас стоки и услуги във вид на ваучер директно от офиса ни в гр. Варна, ул. Батак 7.

Всички показани в сайта ни стоки, услуги и цени  представляват оферта на Адреналин ООД.

Вашата поръчка ще се приема от Адреналин ООД като предложение за договор.

При направена поръчка в сайта, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез която Адреналин ООД осъществява изпълнението на поръчките.

Приемането на онлайн поръчката се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от Адреналин ООД до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента. 
Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от Адреналин ООД.

Адреналин ООД в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

Поръчка, плащане и доставка

Поръчки направени онлайн в сайта adrenalin.bg се приемат и обработват всеки работен ден от 10:00 до 16:00 часа. 

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 16:00 часа, а ако е направена след 16:00 часа  – на следващия работен ден. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става в първия работен ден.
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните услуги. Всички цени в онлайн магазин www.adrenalin.bg са крайни и са посочени в български лева. Цените на продуктите не включват цената на доставката, когато е избран вариант за доставка с куриер.

Закупуване на услуга във вид на ваучер издаден от Адреналин ООД се предлага в 2 варианта – електронен и оригинален.

Начини на плащане

Адреналин ООД предоставя следните възможности за заплащане на стоки или услуги във вид на ваучер: банков превод, наложен платеж, през системата на еPay.bg, EasyPay и B-Pay.

Плащане по банков път
Плащане по банков път може да бъде направено чрез банков превод или на касата на банката, по банковата сметка на Адреналин ООД:
Банка: Прокредит, кл. Варна
IBAN: BG46 PRCB 9230 1012 8653 21
BIC: PRCBBGSF
Основание за плащане: Номер на поръчка
След направена поръчка и избор на този метод за плащане, потребителят трябва да извърши плащането до 28 часа. След получено плащане, представител на Адреналин ООД изпраща ваучера или стоката по вече потвърдения начин и срокове за доставка.

Плащане през EasyPay 
След направена поръчка и избор на този метод за плащане, потребителят се пренасочва към сайта на EasyPay, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане в офис на EasyPay в страната трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код. След получено плащане, представител на Адреналин ООД изпраща ваучера или стоката по вече потвърдения начин и срокове за доставка.

Плащане на банкомат (B-PAY) 
След направена поръчка и избор на този метод за плащане, потребителят се пренасочва към сайта на ePay.bg, където се генерира уникален 10-цифрен код за плащане. Плащане на банкомат през услугата B-Pay трябва да бъде извършено в срок до 28 часа, в който е активен платежния код. Плащането през B-PAY може да се извърши от всеки банкомат, на който има активирана тази услуга. Адреналин ООД изпраща ваучера или стоката по вече потвърдения начин и срокове за доставка.

През системата ePay.bg
Плащане през системата на еPay.bg може да се осъществи само, ако потребителят има регистрация в сайта и дебитна или кредитна карта към профила си. През системата на еPay.bg могат да се правят плащания с карти Visa Classic, Visa Electron, Maestro, Master Card, Euroline, Борика. При избор на този метод на плащане, потребителят се пренасочва към сайта на ePay.bg, от където трябва да се следват инструкциите на сайта. Адреналин ООД изпраща ваучера или стоката по вече потвърдения начин и срокове за доставка. Адреналин ООД не събира, съхранява и по никакъв начин няма достъп до информация за данните от картите на потребителите.

Наложен платеж:

Плащането на стоките и услугите във вид на ваучер може да се направи и в брой, директно на куриер на Еконт или Спиди при получаването на пратката. Куриерските фирми оперират като лицензиран пощенски оператор и издават разписки за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, която заменя издаването на фискален касов бон от Адреналин ООД.

Цената на доставката не е включена в цената на стоките и услугите предлагани в сайта adrenalin.bg. Потребителят получава заявената поръчка на посоченият от него адрес за доставка или в посочен от него офис на куриерската фирма.

Условия и срокове на доставка на стока или услуга във вид на ваучер чрез куриерска фирма:

– Стандартна или Бърза доставка - следващ работен ден, ако поръчката е потвърдена до 16 часа) - цена според тарифите на куриерската фирма.

За доставка на стока или услуга във вид на ваучер извън страната, моля да се свържете с нас. 


Промяна и отказ от поръчка

Потребителят има право да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на 1 (един) час в работен ден, считано от момента на изпращането й. При промяна на поръчката потребителят не се задължава със закупуването на услуга на същата стойност. Ако е издадена фактура, същата се анулира или се издава кредитно известие. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата.
На основание чл. 50 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на:приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя – при договор за продажба, или:когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока.

Допълнителни условия:

По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Настоящите Общи условия могат да бъдат преразгледани и обновени по всяко време от страна на ”Адреналин” ООД. Ако продължите да ползвате сайта, Вие изрично се съгласявате с направените промени.

Последно от събития

ПОЛЕТИ С БАЛОН КРАЙ КАЗАНЛЪК

От 26 май до 3 юни - полети с балон край Казанлък и язовир Копринка. За резервация: adrenalin@bungy.bg

Прочети още

Бънджи скокове от Аспарухов мост

Очакваме ви на 22 април, между 12 и 15 часа, за бънджи на Аспарухов мост. Аспарухов мост, Варна Направи подарък

Прочети още

Полети с балон край Плиска, Мадара

Полети с балон край Плиска, Мадара на 18 април от 7.00 часа Заявки на adrenalin@bungy.bg

Прочети още